Wie Ben Ik?

Wie ben ik

In coaching/counseling en trainingen/workshops ga je aan de slag met voor jou heel persoonlijke processen. Basisvoorwaarden om dit te laten slagen zijn voor mij veiligheid, contact en respect. Veiligheid, omdat het gaat over jouw innerlijke wereld en soms pijnlijke of emotionele belevingen, en daar moet je je volledige aandacht aan kunnen geven. Contact, omdat dat de weg vrijmaakt voor groei en ontwikkeling op een prettige manier. Contact kan ik alleen maken door ook mezelf kwetsbaar op te durven stellen en gebruik te maken van alles wat ik zelf in het leven heb meegemaakt. En respect; niet alleen voor elkaar, maar ook voor alles wat er is en was, respect voor wat jij hebt aangetroffen op deze wereld. Alles mag er zijn en niets is raar.

Tina Wrede Coach & CounselorBij het begeleiden van mensen mag ik putten uit een rijke eigen levenservaring. Ik ben geboren in Duitsland en ben in 1977 naar Nederland gekomen. Na werkzaam te zijn geweest in de verpleging, heb ik de overstap gemaakt naar de ICT en ben daarin 16 jaar werkzaam geweest. En het menselijke aspect bleef trekken. Daarom, en mede gevoed door alles wat ik zelf in het leven tegenkwam, heb ik me laten omscholen; bij het NTI-NLP en Phoenix opleidingen heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling: NLP Practitioner, NLP Master, Trainersopleiding, Familie- en Organisatieopstellingen, Traumatraining, Transactionele Analyse, Professionele Begeleiding, Leiderschap en Contracten, Nlp Trainersopleiding, de Maskermaker, Relaties als spiegel en Materclass TA, Trainee CTA-counseling.
In de periode van 2010 tot 2015 heb ik gewerkt als coach en trainer voor De eerste verdieping, ADHD-centrum Nederland en ADHD & Werk. Sinds 2017 werk ik samen in de maatschap ADHD Praktijk Leiden.

Aanvullende informatie

Ik ben aangesloten bij de ViV, NIBIG waardoor vergoeding door zorgverleners mogelijk is.

Ook ben ik lid van de NVTA en de ethische commissie van Phoenix