Welkom

Welkom

Iedereen heeft een eigen verhaal. Sommige hoofdstukken van dat verhaal zijn vrolijk, licht, ontroerend of krachtig. Andere hoofdstukken zijn verdrietig, kwetsend of boos. De zware hoofdstukken stop je soms het liefst weg of vergeet je. En ze horen er wel bij. Ze hebben je óók gemaakt tot wie je nu bent, en ze hebben daarnaast vaak nog veel invloed op je leven, ook als je dat niet wilt. Hoe zou het zijn als alles er mag zijn, de fijne én de nare hoofdstukken? Als je niet meer hoeft weg te duwen of te strijden, maar puur kunt kijken naar wat er was en is? Hoeveel ruimte, energie, geluk, rust of vrijheid zou je dat opleveren? Het volgen van een individueel traject of een training kan je hierbij helpen.

Veel mensen denken dat coaching en counseling alleen gaan om ‘veranderen’. Voor mij gaat het veel meer om het terugvinden van je eigen kern. In de kern ben je goed zoals je bent. Gedurende je leven heb je strategieën ontwikkeld om te kunnen overleven; die strategieën kosten veel energie en houden je als het ware weg van wie je bent. Het terugvinden van je kern, van je eigen IK, daar gaat het voor mij om. In coaching wordt gekeken naar processen, vaardigheden, wat werkt wel en wat werkt minder? In counseling gaat het om de diepere laag; wie ben je en wat is je missie?

In mijn coaching, counseling en training maak ik gebruik van methodieken als NLP, Systemisch Werk, lichaamswerk, Transactionele Analyse en Embodied coaching.